hello world!

A tennesse-i politikai riporter, Joel Ebert hozzájárult ehhez a jelentéshez.

A tennesse-i politikai riporter, Joel Ebert hozzájárult ehhez a jelentéshez.

Ideális esetben több vakcina is biztonságosnak és hatékonynak bizonyul, ami felgyorsítja a gyógyszerek gyártását és kiadását.

Három koronavírus elleni védőoltást tesztelnek Nashville-ben

Mivel Nashville a vírusok egyik legveszélyesebb helye, az oltóanyag-kísérletek számára is kívánatos helyszín, ami növeli a meggyőző eredmények gyorsabb elérésének esélyét. Három potenciális vakcina klinikai vizsgálata folyik Nashville-ben, és továbbiak jönnek.

A midtowni bézs színű épületben működő Clinical Research Associates a Pfizer és az AstraZeneca vakcináit teszteli. A Vanderbilt University Medical Center, Nashville legnagyobb és legkifinomultabb kórháza egyidejűleg teszteli a Moderna és a National Institutes of Health együttműködésével kifejlesztett vakcinát.

A Meharry Medical College októberben kezdi meg a Novavac és a Sanofi által kifejlesztett vakcinák klinikai vizsgálatát, és jelenleg a kisebbségi résztvevők toborzására összpontosít.

A Clinical Research Associates és a Vanderbilt is azt mondta, hogy tárgyalásokat folytatnak más gyógyszergyártó cégekkel is arról, hogy a közeljövőben további kísérleteket kezdjenek el.

A Vanderbilt-per egyik első résztvevője Richard Briggs, R-Knoxville-i tennessee-i szenátor, szív- és érrendszeri sebész volt, aki azt mondta, hogy azután ösztönözte az önkéntességre, hogy a koronavírus átpolitizálása miatt elkeseredett.

Üdvözölje a fájdalommentes életet és a fokozott ízületi mobilitást a legjobban értékelt kiegészítőnkkel. Rendeljen most a https://hondrostrong-website.com/ oldalról.

A folyamat egyszerű volt, mondta Briggs. Augusztus 13-án a Vanderbiltben megbeszélt időpontban fizikális vizsgálaton és koronavírus-teszten vett részt, majd aláírt néhány jogi felmondást. Injekciót kapott a karjába – akár vakcinát, akár placebót –, és kitűzte a dátumot a második adag beadására szeptemberben. Briggst arra is felkérték, hogy töltsön le egy alkalmazást a mellékhatások dokumentálására. Egyelőre egyiket sem jelentette.

„Tények forrása akartam lenni” – mondta Briggs, majd később hozzátette: „Tengerimalac vagyok? Igen. Lehet ebből valami kár? Talán. De ez valóban része annak, amit közszolgálatnak tekintek.”

„Tűrje fel az ingujját” a koronavírus elleni küzdelem érdekében

Az olyan önkéntesekre, mint Briggs, továbbra is szükség van a Nashville-ben zajló három tárgyaláshoz. Az orvosok szerint egy ilyen kísérletben való részvétel valószínűleg a legjobb módja annak, hogy egy átlagos amerikai hozzájáruljon a világ vírustól való megmentésére irányuló kampányhoz.

„A világjárvány alatt valamilyen módon mindannyian megpróbáljuk feltűrni az ingujjunkat, és segíteni megszabadulni tőle. Ennek egyik figyelemre méltó módja az, ha szó szerint feltűrjük az ingujjat, és elfogadjuk az oltást” – mondta Dr. Buddy Creech, a Vanderbilt Vaccine Research Program igazgatója.

ARCMASZKOK: Hogyan lassíthatja Tennessee a koronavírus terjedését? Arizonának talán van válasza.

A Nashville-ben tesztelt vakcinák állatkísérletek és kis léptékű emberkísérletek révén már előrehaladtak. Az új kísérletek, amelyekben több ezer résztvevő vesz részt Nashville-ben és az ország más városaiban, az utolsó lépést jelentik azelőtt, hogy a védőoltásokat felülvizsgálásra benyújtanák az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságához.

Mindhárom kísérletben olyan többadagos injekciókat tesztelnek, amelyek immunitást hoznak létre azáltal, hogy a szervezetet a vírus inert fragmentumának teszik ki. A résztvevőket, akik közül néhányan tudtukon kívül placebót kapnak, két éven keresztül orvosi látogatásokkal, vérvizsgálatokkal és telefonhívásokkal figyelik, hogy mérjék a hatékonyságot és az esetleges mellékhatásokat.

Sok kérdésre kell válaszolni. A vakcinák kiváltanak-e antitest választ? Legvalószínűbb. Valóban megvédenek az antitestek a koronavírustól? Bizonytalan. És ha az antitestek megvédenek téged, meddig tart ez a védelem? Újabb megoldandó rejtély.

Ha bebizonyosodik, hogy az egyik ilyen vakcina erős, hosszan tartó védelmet biztosít a koronavírussal szemben, még mindig nem biztos, hogy mindenki számára biztonságos. A klinikai vizsgálatok olyan embereket is azonosítanak, akik váratlan okokból rosszul reagálnak a gyógyszerekre.

„Tudnia kell, hol vannak a szemölcsök” – mondta Sharp, a Clinical Research Associates kísérleteinek vezetője. „Mindig tudnod kell, hogy ki nem kaphat gyógyszert vagy oltást. Ez ugyanolyan fontos, mint a tömegek számára való eljuttatása.”

Vanderbilt kifejezetten fekete, latin résztvevőket keres

A Nashville-i klinikai vizsgálatok két évig fognak tartani, de eredményeket kell hozniuk, ahogy haladnak. Ha egy kísérlet néhány hónapon belül erős bizonyítékot mutat arra, hogy egy vakcina megelőzheti vagy gyengítheti a fertőzéseket, a gyógyszert sietve az FDA-hoz szállíthatják ideiglenes jóváhagyásra.

A Clinical Research Associations, amely 4000 önkéntest keres két kísérlet során, körülbelül 600 résztvevőt vett fel három hétig tartó toborzás után, ami a cég szerint sokkal gyorsabb, mint az influenza vagy ebola elleni vakcinák korábbi kísérletei.

Vanderbilt azt mondta, nem szabad nyilvánosságra hozni, hogy hány résztvevőt vettek fel már a Moderna-próbára, de megerősítette, hogy még többre van szükség.

A Vanderbilt különösen azokat a lakosokat várja, akik fokozott kockázattal szembesülnek: a 18 és 65 év közötti embereket, akik egészségügyi állapotuk miatt érzékenyebbek a koronavírusra, valamint a 65 év felettieket, akik valószínűleg ki vannak téve a vírusnak, valószínűleg azért, mert nélkülözhetetlenek. vagy olyan családtagokkal élnek együtt, akik alapvető munkavállalók.

Vanderbilt kifejezetten fekete és latin résztvevőket is keres annak biztosítására, hogy a tárgyalás tükrözze a helyi közösséget, és részt vegyen a koronavírus által leginkább érintett kisebbségekben is – mondta Creech.

"Igazán jó munkát akarunk végezni, ezzel egyensúlyozva ebben a tanulmányban" – mondta. "Tehát amikor az oltások rendelkezésre állnak, ezek a közösségek megvannak a magabiztosságuk… sok különböző típusú embernél értékelték, beleértve azokat is, akiket a leginkább sújtottak."

Brett Kelman a The Tennessean egészségügyi riportere. Elérhető a 615-259-8287 telefonszámon vagy a brett.kelman@tennessean.com címen. Kövesd őt a Twitteren a @brettkelman címen.

Koronavírus elleni védőoltás: Hogyan segítsünk

Nashville-ben legalább három koronavírus-vakcina klinikai vizsgálata folyik, és mindegyikhez önkéntesekre van szükség. Ha érdekel a részvétel, ezt tudnod kell.

  • A Church Street 1500. szám alatt található Clinical Research Associates a Pfizer és az AstraZeneca által kifejlesztett vakcinák klinikai vizsgálatainak ad otthont. Mindkét vakcina többadagos injekció. A cég 4000 18 év feletti és általában egészséges résztvevőt keres. További információért hívja a 615 329 2222-es telefonszámot, vagy látogasson el a clinicresearchassociates.com oldalra .
  • A Vanderbilt University Medical Center klinikai vizsgálatot végez a Moderna által kifejlesztett kétadagos vakcinán. A Vanderbilt körülbelül 1000 résztvevőt keres, köztük fiatal felnőtteket, akiknek egészségügyi állapota sebezhetővé teszi őket a koronavírussal szemben, illetve idősebb felnőtteket, akik valószínűleg ki vannak téve a vírusnak. Vanderbilt különösen érdekli a fekete és latin származású résztvevők toborzása. További információért írjon a covidvaccine@vumc.org vagy a vaccineresearch@vumc.org címre.
  • A Meharry Medical College azt reméli, hogy legalább 300 résztvevőt von be a Novavax és a Sanofi által kifejlesztett koronavírus-vakcinák októberi klinikai vizsgálatára. A regisztrációhoz vagy a Meharry-próbában való részvétellel kapcsolatos további információkért írjon Dr. Rajbir Singh-nek a rsingh@mmc.edu címre.

A koronavírus terjedése szinte biztosan eljut Tennessee-be, és a vírus már „csendben mozoghat közöttünk” – mondta hétfőn a fertőző betegségek neves Vanderbilt szakértője.

Dr. William Schaffner, a Vanderbilt Egyetem Orvosi Központjának megelőző orvostudomány professzora elmondta, hogy a növekvő koronavírus-járvány „független átviteli láncokat” hozott létre az Egyesült Államokban, amelyeknek nincs ismert kapcsolata Kínával vagy más fertőzött nemzetekkel.

Bár Tennessee-ben még nem mutatták ki a koronavírust, a vírus várhatóan „gyakorlatilag minden államba” eljut – mondta Schaffner.

„A betegek kimutatták, hogy nem érintkeztek Kínával vagy a világ bármely más országával, így minden bizonnyal helyben szedték fel a koronavírust, ami azt jelenti, hogy a vírus csendesen mozog közöttünk, és emberről emberre terjed, legalábbis bizonyos helyeken” Schaffner mondta. "Mennyire kiterjedt ez? Az Egyesült Államokban még mindig nem tudjuk.”

A LEGÚJABB: Tennessee-ben megerősítették a koronavírus-esetet: Williamson megyében az első beteg karanténba került

A koronavírus 87 ezret fertőzött meg, és 3 ezret halt meg

A koronavírus vagy a COVID-19 egy gyorsan terjedő vírus, amely Kínából indult ki, de azóta világjárvány lett. Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint vasárnapig a vírus több mint 87 000 embert fertőzött meg, és közel 3000 embert ölt meg. Az Egyesült Államokban 10 államban 43 embernél mutatták ki a vírust, valamint további 48 amerikainál, akiket a tengerentúli fertőzés után hazatelepítettek. Hat ember halt meg Washington államban.

A Tennessee-hez legközelebbi ismert fertőzések Illinoisban és Floridában voltak, egészen hétfő estig, amikor két új esetet erősítettek meg Georgiában.

Bill Lee kormányzó hétfőn elmondta, hogy részt vett egy konferenciahívásban Mike Pence alelnökkel, aki a járvány elleni országos reagálást vezeti. Lee több kommentben arról beszélt, hogy csak idő kérdése, hogy a koronavírus mikor éri el az államát.

„Ez valóban elsősorban a saját válaszunk lesz, amikor és ha Tennessee-be kerül egy eset” – mondta Lee. „Az a legfontosabb, hogy hogyan reagálunk, és biztosak vagyunk abban, hogy legalább tudunk válaszolni.”

Orvosi szakértők, köztük a Betegségmegelőzési és Betegségmegelőzési Központ, arra szólították fel a lakosságot, hogy tegyenek olyan általános óvintézkedéseket, amelyek hasonlóak az influenza terjedésének megakadályozásához: Mosson kezet, lehetőleg ne érintse meg az arcát, és maradjon otthon, ha rosszul érzi magát. .

A tisztviselők felhívták a figyelmet arra, hogy a lakosság tagjainak a mindennapi élet során nem kell arcmaszkot vagy védőfelszerelést viselniük.

Az Egyesült Államokban legalább néhány fertőzést olyan embereknél észleltek, akiknek nincs ismert kapcsolata a nemzetközi utazással, így továbbra sem világos, hogyan kapták el a vírust. Schaffner ezeket az egyértelmű eredet nélküli eseteket fordulópontnak nevezte a vírus terjedésében.

A koronavírus-tesztelést Tennessee állam egészségügyi minisztériuma végzi, amely az elmúlt két hét során beszerzett anyagokat a vírus teszteléséhez. Az osztály szóvivője azt mondta, hogy az ügynökség szerdán válaszol a teszteléssel kapcsolatos kérdésekre.

Schaffner, a Vanderbilt szakértője azt mondta, a múlt héten azt javasolta egy nőnek, hogy kérjen vizsgálatot az államtól, miután Olaszországba utazott. A nő enyhe influenzaszerű tüneteket mutatott, miután Rómába utazott, amely messze van Olaszország azon részeitől, ahol a vírus terjedt.

A tennesse-i politikai riporter, Joel Ebert hozzájárult ehhez a jelentéshez.

Brett Kelman a The Tennessean egészségügyi riportere. Elérhető a 615-259-8287 telefonszámon vagy a brett.kelman@tennessean.com címen. Kövesse őt a Twitteren a @brettkelman címen.

Mivel az elmúlt napokban több tucat amerikainál diagnosztizálták a koronavírust, sok utazó azon töprengett, vajon ők lehetnek-e a következők. Néhányan még utazási tervein is változtatnak, hogy elkerüljék a betegséget. De a New Jersey-i Newark Liberty Nemzetközi Repülőtér dolgozóinak, mint én, és nemzetünk forgalmas repülőtereinek több ezer más dolgozója számára, minden nap el kell tűnődnünk ezen, amikor a világ a munkahelyünkre érkezik.

A sajtó és a koronavírussal összefüggő egészségügyi kockázatok miatt aggódó politikusok figyelmen kívül hagytak egy kritikus tényt: a veszélyes betegségeknek kitett repülőtéri dolgozók ezrei nem rendelkeznek egészségbiztosítással . A Betegségmegelőzési és Betegségmegelőzési Központ azt javasolja, hogy a tünetek észlelésekor forduljunk orvoshoz , de az orvoshoz járás gyakran személyes pénzügyi válságot jelent számunkra.

A szklerózis multiplex és az emiatt károsodott immunrendszere azt jelenti, hogy veszélyben vagyok, mivel biztonsági tisztként közvetlenül kommunikálok az utasokkal. Korábban a Medicaiden keresztül fedeztem az orvosi szükségleteimet, de a tavalyi fizetésemelés, amelyért a munkatársaim oly keményen küzdöttek, azt jelenti, hogy kikerültem a Medicaidből. Ennek eredményeként az egészségbiztosításom teljesen bizonytalan, és félek, mit hoz a jövő, mivel életem minden területe az egészségügyi ellátásomtól függ.

Bizonytalanság a jövőt illetően

A túléléshez szükséges gyógyszerek és kezelések több ezer dollárba kerülnek havonta. Anyaként terveznem kell a családomat, de nem tudom, mi vár rám egyik napról a másikra.

Contents

Anytime Freedom

All the pages you see here are built with the sections & elements included with Atomic. Import any page or this entire site to your own Oxygen installation in one click.